Saturday, August 6, 2011

Am i not good enough for him OR he's not good enough for me?? I keep asking myself every single day, and i still don't get the answer yet it hurt-me-inside. Ok, enough. Move on.

Hari nie Tiya tak sihat. Muntah-muntah 3kali and demam. Pagi-pagi lagi dah bawa dia pergi jumpa doktor. Doktor kata,muntah tue symptom demam dia. So, doktor bagi dia ubat tahan muntah and ubat demam. Satu hari dia tidur. Tak pernah dia demam teruk macam nie. Mama pulak kena pergi service kereta. Tinggal kami berdua kat rumah. Siapa kena jaga tiya?? Mestila aku kan. Dahla aku sorang je yang ada untuk jaga dia. Kaknan and kakngah balik Besut, berpuasa dengan tokwan and tokki untuk beberapa hari ini. Aku pun jaga la tiya, kemas rumah, jemur kain. Huh, memang penat la kan buat kerja to-ang to-ang. Bakal isteri mithali??*insyaAllah hahaha* and one more thing, everyday i keep falling in love with this one song, 'River flows in you' by Yimura. Tiba-tiba gedik nak main piano pulak kan. Aku pun bukak la YouTube and search for lagu nie la untuk belajar piano punya version.

5minit yang pertama-semangat

10minit-pening

15minit-give up haha

By the way,
Mission for this Ramadhan:
Increase my love toward Allah and His Messenger, Increase my Iman, focus on doing 'Ibadah, Tarawikh everyday, being a good Muslimah and also a good girl to my mom and dad.


p/s: Thanks friends for always stand by my side especially when i really need you. You all are awesome,doublesome and triplesome la! Muah3 tuk korang XOXO

8 comments:

Aliff said...

eh tira a.k.a isteri mithali jatuh hati kat siapa eh? xgtau pun. haha

Laportea said...

jatuh hati pada ehem2.haha..
thank you kakak!muahahahaha..:D

Athira said...

oppss....yang itu semestinya la rhsia kan...kalo bgtau,bkn la rhsia namenye hahhaha :D

Athira said...

adik:you better keep silence or else i'll let the whole world know about ur secret muahhahahhahaha

Aliff said...

acehh tira, dengan aku je pun. come on tell me, dont be like this. haha

Athira said...

alala haha...nanti la..one day aku bgtau k.:D

Laportea said...

ceetttt...tak mo2..nnt org tau..tidak....

Athira said...

tau takot....gler la kalo org tau dik haha