Wednesday, August 24, 2011

Pilot

Tengah relax-relax,tiba-tiba teringat angan-angan mase sekolah dulu-dulu. Biasa la zaman bebudak kan (sampai sekarang pun berangan kannnn tira oi haha) . The most thing yang aku ingat kan aku nak kahwin dengan pilot huuu... Aku suke pilot sebab aku suke tengok laki yang pakai baju pilot. Ala,yang kaler putih tuueee..Smart kannn..Yang tak berapa nak hensem pown tros jadi hensem hahha. Ingat lagi mase pegi ke Kota Kinabalu dulu terserempak dengan pilot hensem kat dlam lift..Mau cair tengok dia baaa (^_^).

As time goes on, pikir-pikir balik, payah la kalau dapat suami pilot. Bukan ape,dyeorg nie dah la jenis travel around the world, then i have to wait for him to come back home after days travel. How would i feel kan. Kena tinggal sorang kat rumah. Memang tak la kan. Finally i decided i don't wanna marry pilot...Tapi3 kan,kalau dah jodoh tak boleh la nak tolak kaannn :)



p/s:Semalam Fatima Syarha,penulis novel Tautan Hati datang UIA Nilai bagi talk about C.I.N.T.A. Best giler. Kalo pasal cinta jer mesti penuh mosque hall tue..Kenape ek??hahha..Pe pown,she's the best la!XOXO


4 comments:

D.A.Y.A.H said...

ade bestnyer jugak kalau dpt laki pilot..boleh travel luar negara free of charge..hihi :-D

Miss A said...

amboi tira,minat pilot.z********* mne nak ltak.mwahahahah

Athira said...

haha..dayah,,,mmg la best..ade pro n contra dye kan..tp3 pilot mmg ensem haha XD

Athira said...

aimi! shut uppppp...don't ever mention his name..geliiii laaa haha