Tuesday, June 7, 2011

Little Stalker

Stuck in the dorm,just both of us,me and ieka.scary isn't it? haha..We were doing nothing except for stalking other people's blog yang sangat2 menyeronokkan especially for the girls. Apa lagi, mestilah about fashion! YAY! :D

FYI, blog nie one of the famous blogs in Malaysia when it comes to fashion. They already interviewed by Wanita Hari Ini (WHI) in tv3 and also radios. As Maria Elena's blog, blog nie banyak videos yang very useful to girls like how to wear shawl properly, and etc. Dia nie famous dengan videos. Bukan je dia share ilmu, tapi dye nie juga seorng engineer. Apart from that, other member of the group, Shea, loves photography and sells vintage fashion which she and other members have their own boutique, Pastelina. Bawah nie antara gambar yang di ambil dari blog mereka. Rasanya ramai yang dah pernah terjah blog-blog dyeorang. Yang tak pernah, rajin-rajinkan lah diri anda untuk melawak ye..


One of the pictures was taken from their blog

Cantik kan?


Ok, now i'm craving to buy new cloth haha. This evening, I went to a new shop nearby with UIA which they selling jubah, cardigan, brooches, and baju kurung. There was a jubah keeps calling me to buy it. Unfortunately, i didn't buy that gorgeous little jubah . No money la haha. Duit scholar pun tak masuk lagi. So, kenala bersabar sedikit. This remind me to a green skirt yang tak-jadi-nak-beli-and-now-i-feel-regret-for-not-buying-it kat pasar last month :( .
Lebih kurang la skirt dia ( away better than this one :D )

p/s : Tajuk macam tak kena sangat je haha. Biaq pi na (^_^)    XOXO

2 comments:

Miss A said...

hehe,athirah punye entry pun pasal petang tadi gak kan?Hehe,me too.cte pasal puff jacket bru beli tu :)

Athira said...

haha..tuela.nk beli! hey,kate xnk on :P