Sunday, June 26, 2011

Special date

Hai! Hari ini genap 2 bulan since my birthday. Ok, sebenarnya tak ade kena mengena dengan aku pun. Hari nie birthday NADRAH ANISAH! Yay! Nad, happy birthday to you..Sweet tak semalam Tira and Ieka call? haha.. Sorry lah tak ada hadiah. Nad jauh sangat la. Takpe2, nanti kat gombak kita celebrate ramai-ramai tapi yang tue birthday tahun depan la hehe.. Tahun nie tak sempat la..

Nad, rindu nad sangat-sangat-sangat. Tira and Ieka and Lily dah giler dah duduk dorm nie. Especially, Tira and Ieka la..Gelak berdua macam tak ingat dunia  ^_^. and nie Wanie ade. Ok, kira dah tambah ahli lagi untuk menggila haha. we always miss our sweetest memory and your laugh :D.


Inside every older person
is a young person
wondering what the hell happened !
Happy 19th Birthday.

p/s: Hope you read my entry for this time.. Love you Nad! XOXO

4 comments:

Miss A said...

Saya telah menjadi saksi akan hal semalam.Hehe

nadCOMEL :) said...

yeay!tiraaaaaa!!!!!!!!!miss korg sgt2 gak!!msti sunyi gilakan xde org kacau korg?haha.yg pntg,next year sume jumpe kt gombak ehh!xde repeat2 dah :).bole celebrate birthday nad je :p.ok,blaja rajin2,yg wajib jgn tinggal.always cherish our memory!:)

Athira said...

Nad!!!! akhir nya tira buat jugak entry about nad haha..xsbr nk jmpe nad kat gombak hehe

Athira said...

Aimi: Haha...pergi buat math la XD